Nytt studentråd er valgt!

Endelig har vi fått på plass studentrådet!

Studentrådet er et viktig for kvalitet og trivsel for studentene våre!

Studentene vet hva det vil si å studere og det er det viktig for oss at våre studenter har et godt studiemiljø.

Studentrådet er en viktig del av studentdemokratiet og er det nærmeste bindeleddet til studentmassen.

De er også viktig for fagskolen å ha god dialog med studentrådet og kan samarbeide mot felles målsetninger.

Studentrådet har fått et studentrådskontor i første etasje som det er mulig å besøke ved behov.

Vi kommer tilbake til åpningstider for studentrådskontoret etter at studentrådet har funnet seg til rette på kontoret.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen som ferskt studentråd og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere.

Lykke til i tiden fremover! J

Studentrådet 2017-2018:

Leder: Håvard Brevik Olsen, tel 97 977 753

Nestleder: May-Britt Løkenhagen, tel 90 014 733

Styremedlem: Danitha Oremo, tel 41 618 193

Styremedlem: Daniel Olsen, tel 98 057 337

Styremedlem: Jørgen Minge, tel 97 117 659

Alle studentene ved Fagskolen i Østfold er medlem av ONF – Organisasjon for Norske Fagskolestudenter.

ONF fremmer fagskolestudenters rettigheter, interesser og vilkår ovenfor samfunnet og beslutningstakere. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig.

ONF sikrer at studentene på fagskolen får:

• Et nasjonalt talerør for fagskolestudentenes sak.
  • Veiledning til å bygge studentdemokrati på fagskolen.
  • Veiledning ved studentsaker og spørsmål om studentrettigheter.
  • Mulighet til å påvirke ONFs arbeid og rett til å stille til sentrale tillitsverv i organisasjonen.

Kontakt: post@fagskolestudent.no

Du kan lese mer om ONF på deres nettside http://www.fagskolestudent.no/