Ikke for sent å søke studieplass!

Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten? På Fagskolen i Østfold har vi rullerende opptak, det betyr at du kan søke om opptak til alle våre fagskoleutdanninger helt fram til studiestart.

Finn ditt studie her ››

Rullerende opptak fram til studiestart høsten 2017

Vi har rullerende opptak. Det vil si at så lenge det er plass på din utdanning tar vi opp nye studenter. Vi tar fremdeles imot søknader til studier høsten 2017, men enkelte linjer har vi nå innført venteliste på. Søknadene om studieplass på Fagskolen i Østfold leveres elektronisk via vårt søkandsskjema.

Kom og ta del i fellesskapet vi har her på Fagskolen i Østfold, og lær av engasjerte og erfarne faglærere.

PS: Er du usikker på hvilket studie du skal velge? Ta kontakt med oss på fagskolen@ostfoldfk.no eller på telefon 69 38 13 00. Vi er tilgjengelige fra kl. 09.00 – 15.00, og tar gjerne imot besøk der du kan få omvisning på skolen og veiledning.