Fagskolen i Østfold vokser og bygges om

Vi må ha mer plass.

Fagskolen i Østfold vokser, og derfor må vi ha mer plass. Før besto Fagskolen av de fire første etasjene, men i og med økende student-tall bygger vi nå om slik at skolen består av alle fem etasjene. Omgjøringen består i at administrasjonen nå er flyttet fra 1. etasje til 5 etasje. Der administrasjonen lå før er det nå i ferd med å bygges om til auditorier, klasserom og grupperom. Videre er det betydelig omgjøring i 4. etasje. Der personalrommet lå før er det her også bygget klasserom og grupperom. Personalrommet er nå flyttet til andre enden av bygget. Dette betyr at alle må opp til 5. etasje for å komme til administrasjonen og resepsjonen.

Vi håper at bygget skal være i stand til å ta imot studentene på en god måte, og at det er mer tilpasset våre nye behov.