Content1 | col2

Eksamen to dager etter fødsel

.

Heidi Jeanette Granberg gjennomførte og besto eksamen innen Psykisk helsearbeid og rusarbeid to dager etter at hun fødte en gutt.

Heidi bor i Mysen. Hun er fra tidligere utdannet helsefagarbeider og har ett år praksis fra Edwin Ruuds Hospital i Eidsberg.

Det hele startet med at de fikk en brosjyre fra Fagskolen I Østfold på jobben hvor moren til Heidi, som også er hjelpepleier, ville gjennomføre dette. Hun fikk med seg Heidi, og de kjørte sammen til Fredrikstad. Studietiden har vært tøff både med jobb og skole, men det ble motiverende etter hvert som dette ble interessant, noe hun vil takke lærerne for. Hun fikk med seg en fin praksistid både på Veum og Kalnes sykehus. Hun synes også det var fint at studiet gikk deltid slik at det ble mer tid til familien, og dette er en utdannelse som er fin å ha med seg videre.

På slutten av studiet sammenfalt fødsel og eksamen. Hun fikk da med god hjelp av læreren flyttet eksamen to dager. Hun var dermed innlagt på sykehus og tok eksamen samtidig. To dager etter eksamen fikk hun fast jobb. Til slutt vil hun nok en gang takke lærerne for mye kunnskap og mye erfaring.Det hører med til historien at mor til Heidi også besto eksamen og de fikk vitnemål samtidig.

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner