Sindre Dehli Evensen - fagskolestudent og murer

.

.Murer er et spennende og utfordrende yrke. Det er morsomt å jobbe med hendene og fint å se resultater av det jeg gjør, sier Sindre Dehli Evensen.

Sindre er utdannet og har fagbrev som murer. Han har jobbet som murer fra 2010 og gjør det fortsatt. Han er ansatt hos Lasse Holst AS murerfirma, og liker veldig godt jobben sin. Han har videre også planer om fagbrev som forskalingssnekker.

Når han nå jobber som murer går han samtidig som student ved Fagskolen i Østfold på bygg og anleggslinjen deltid. Deltid vil si en dag og en kveld i uken over tre år. Fagskolen har han siktet seg inn på helt siden videregående skole fordi dette var en veg å gå for å bli bygningsingeniør. I løpet av studiene har han nå funnet ut at en kan få spennende og utfordrende jobber med å være fagskoleingeniør. Han anbefaler absolutt andre til å gå skolen og se etter mulige stillinger. Drømmen er å bli avdelingsleder innen betong/mur, eller konsulent som kan bistå entreprenørfirmaer. Helst bør det være innen tegning og prosjektering. Når han går som deltidsstudent er det ganske krevende for en må ta mer hjemme, men han finner det interessant og morsomt.