Content1 | col2

Kurs i tegningsforståelse 2016

Tegningsforståelse

For andre gang ble det ved fagskolen i Østfold avholdt kurs i tegningslære og tegningsforståelse for lærlinger innen industrimekanikerfaget, industrirørleggerfaget, platearbeiderfaget, CNC operatør, sveisefag, motormekaniker, verktøymaker, kjemi prosessfaget og produksjonsteknikkfaget. Kurset ble holdt i samarbeid med OKIndustri som er opplæringskontoret for Østfoldindustrien. Bakgrunnen er at bedriftene etterspør mer forståelse for tegninger, og at det må være praktisk rettet. Kurset er over 2 dager med en dag felles. Den andre dagen blir kurset delt i to hvor den ene gruppen har isometrisk tegning/prosesstegninger mest beregnet på Industrirørleggere og kjemiprosessfaget. Den andre gruppen har maskintegning og tegningslære. Dette til et kurstilbud til alle 1. års lærlinger.

Lærlingene i år kommer fra Borregaard AS, Jotne mekaniske verkstad, Aker Solutions Moss, Peterson Packaging, Askim Mekaniske Verksted, Nordic Paper, Roockwool AS Moss, Engelsvikens Slipp AS, Jotne Mekaniske Verksted, Moss Varmeteknikk AS, Katoplast AS og BRATTÅS AS.

I følge Opplæringskonsulent Henrik Pedersen er Opplæringskontorets formål er å planlegge, gjennomføre og koordinere fagopplæring innen medlemsbedriftenes arbeidsområder i Østfold i samsvar med «Opplæringsloven og Foreningens vedtekter». Kontoret har tre ansatte med kontorer i Husqvarnabygget ved Tunevannet.

 

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner