Åpen dag

Åpen dag 10. mars kl. 12-18

Østfold fagskole inviterer til åpen dag hvor alle er velkommen. Vi er stolte over vår skole og ønsker å vise frem lokaler og få presentert de forskjellige studier som finnes på fagskolen. Det vil også være muligheter for arbeidsgivere å presentere seg selv overfor våre studenter.

Østfold fagskole er hele tiden ute etter å knytte kontakter i markedet «der ute». Dette er en gylden anledning for store og små foretak til å vise seg frem og til å lære mer om fagskoleutdanningen.

På ÅPEN DAG ønsker vi å kunne tilby:

•  Stand i våre fellesarealer

•  Presentasjon av nåværende og tidligere studenter

•  Presentasjon av Østfold fagskole

Flere av våre studier er som kjent deltidsstudier og vil kunne kombineres med jobb. Gjennom hovedprosjekt som gjennomføres i siste del av studiet vil studentene kunne knytte sine prosjekter opp mot arbeidsgiver og på den måten vil studentene kunne bidra til utvikling i egen bedrift. Eksempel på hovedprosjekt kan være forbedring av tekniske løsninger i bedriften, eller utprøving av nye løsninger / ideer / oppfinnelser.

Østfold fagskole utdanner mellomledere.  Fagskoleutdanningen gir en solid plattform som er ettertraktet i næringslivet.

Med fagbrev, svennebrev eller minimum 5 års praksis, kan man ta Fagskolen som heltidsstudent (2 år for tekniske fag), som deltidsstudent (en dag og en kveld pr. uke over 3 år for tekniske fag) eller kanskje som nettstudent.

På Fagskolen kan man kombinere nyervervet teori og praksis med egen erfaring. Man blir aldri for gammel til å lære. Hos oss har vi studenter fra 20 til 55 år.

Fagskole gir en selvstendig avsluttet utdanning hvor det er fokus på prosjektstyrt opplæring knyttet opp mot næringslivet.

Vår praktiske tilnærming kombinert med ønske om et tett samarbeid med arbeidslivet og realistiske prosjekter gir våre studenter et unikt fortrinn i arbeidslivet som spesialister og mellomledere. Flere av våre studier gir formelle kvalifikasjoner og sertifiseringer som er svært etterspurte på arbeidsmarkedet.