Besøk fra PMCgroup for å rekruttere studenter.

Mandag den 25. februar besøkte PMCgroup Østfold fagskole for å presentere sitt firma og for å rekruttere mulige studenter i avgangsklassen. PMC står for Power, Motion og Control som leverer utstyr til offshore og landbasert industri. PMC omsatte i fjor for 760 millioner kroner.

Den norske avdelingen av firmaet er etablert i store deler av syd-Norge og har et kontor i Houston Texas. De har i dag 130 ingeniører og fagteknikere. Firmaet kjøper hydrauliske og elektriske komponenter fra hele verden som de så setter sammen til teknisk avanserte løsninger for kundene. De har i tillegg to fabrikker i Norge som lager noen av komponentene. De lager hydrauliske komponenter som inngår i løftesystemer innen offshore, testkomponenter til F-16 jagerfly, kraner, MTB og boremaskiner. Firmaet ønsker å ansette de beste fagteknikere og ingeniører til:

Konstruktører

Arbeidsledere

Teknisk salg

Tekniske saksbehandlere

Produktutvikling

Fra PMCgroup kom Carl Robstad salgsdirektør og Jens Kristian Berg salgsingeniør.