Åpen dag ved Østfold Fagskole tirsdag den 20.mars

Rektor ved Østfold Fagskole inviterte til ÅPEN DAG tirsdag 20. mars i våre nye flotte lokaler på Værste-området (mellom Høgskolen og Cowi’s lokaler), Kråkerøy, Fredrikstad.

Fagskolen ønsket å vise frem våre nye flotte lokaler til studenter, fremtidige studenter, familie, venner og arbeidsgivere som kan ha interesse av tekniske fag eller helsefagutdanning.

Fagskoleutdanningen gir en solid plattform som er ettertraktet i næringslivet og i helsevesenet.

Med fagbrev, svennebrev eller lang relevant praksis, kan man ta Fagskolen som heltidsstudent (2 år for tekniske fag), som deltidsstudent (en dag og en kveld pr. uke over 3 år for tekniske fag) eller som nettstudent over 4 år.

På Fagskolen kan man kombinere nyervervet teori og praksis med egen erfaring. Man blir aldri for gammel til å lære. Hos oss har vi studenter fra 20 til 55 år.

Fagskole gir en selvstendig avsluttet utdanning hvor det er fokus på prosjektstyrt opplæring knyttet opp mot næringslivet og mot helsevesenet.

Vår praktiske tilnærming kombinert med ønske om et tett samarbeid med arbeidslivet og realistiske prosjekter gir våre studenter et unikt fortrinn i arbeidslivet – som spesialister og mellomledere. Flere av våre studier gir formelle kvalifikasjoner og sertifiseringer som er svært etterspurte på arbeidsmarkedet.

Bildet til høyre viser teamleder Heidi Gamlesanne som var ansvarlig for en vellykket dag ved skolen.

Noe av programmet:

• Presentere våre nye lokaler
  • Presentere Fagskolens studietilbud
  • Presentere nytt studietilbud: BIM (BygningsInformasjonsModellering)
  • Presentere samarbeidspartnere/bedrifter
  • Presentere studentarbeid
  • Presentere utstyr, apparater, forsøk, landmålingsutstyr
  • Informere om ulike helsefagutdannelser

Under følger flere bilder fra dagen.