En tidligere byggstudent forteller

Hans Martin Andersen

27 år fra Sarpsborg

Jeg valgte å begynne på Fagskolen i Østfold avdeling for bygg for å få ny kunnskap og nye utfordringer. Jeg håpet også at skolen skulle gi meg fordeler på arbeidsmarkedet.

Fagskolen i Østfold gav meg mange utfordringer og jeg ble glad i å løse diverse problemstillinger og finne frem til nødvendig infomasjon. Dette har jeg tatt med meg i yrkeslivet og det har gjort at jeg ikke stopper å utvikle meg. Jeg driver nå firmaet Byggressurs sammen med klassekameraten Christer Kemi. Jeg føler at jeg bruker kunnskapen fra skolen daglig og det dukker alltid opp nye utfordringer der jeg drar nytte av det jeg har lært på Østfold fagskole. Dette gjelder alt fra tegning, konstruksjonslære og økonomi til kvalitetssikring og HMS. Fagskolen i Østfold er en god investering og har gitt meg en tjuvstart på å bli bra i mitt yrke.